Afdelingschef til Risikomodeller

  • Aabenraa
  • Denne stilling er blevet besat

Brænder du for at lede, udvikling, implementering og finjustering af avancerede statistiske modeller og datadrevne løsninger til at understøtte risikostyring?

Som afdelingschef får du ansvaret for at udvikle og vedligeholde bankens avancerede statistiske modeller til understøttelse af kreditrisikostyring og opgørelse af kapitalkrav i Sydbank. Herunder får du ansvaret for, at modellernes forudsigelse af kredittab har en tilstrækkelig præcision til at understøtte den forretnings-/kreditmæssige anvendelse, og lever op til de regulative krav i forhold til opgørelse af bankens kapitalkrav. Der er tale om en afdeling med 7 kompetente kolleger, og du vil foruden opgaven med at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere selv skulle indgå i den daglige drift. 

Den rette kandidat har +5 års erfaring med statistiske modeller på et fagligt højt niveau – gerne opnået i den finansielle sektor. Du har erfaring med programmering i SQL, R eller tilsvarende programmeringssprog. Du er fagligt opdateret med den nyeste viden om udviklingen indenfor området, og du er nysgerrig på hele tiden at tilegne dig ny viden. Du har en videregående uddannelse, og du er kendetegnet ved at have et højt refleksionsniveau og masser af energi. 

Som person er du udadvendt og kontaktskabende, og du har gode kommunikative evner. Du har en åben dialogbaseret og samarbejdsorienteret ledelsesstil, og du evner at sparre med dine medarbejdere også om mere komplekse emner. Du arbejder struktureret og systematisk, og du evner at håndtere mange samtidige opgaver og at holde dine deadlines. Du er forretningsorienteret, har finansiel forretningsforståelse, og du evner både at se tingene i et overordnet perspektiv og samtidig at fordybe dig i den enkelte opgave. For den rette kandidat kan dette job være det første lederjob, der vil blive understøttet af relevant uddannelse og oplæring. 

Du tilbydes et spændende og udfordrende job, i en af landets førende banker. Omgangstonen er uformel, og der lægges vægt på at det er en god og udviklende arbejdsplads, drevet med kunden i centrum. Forventningerne til dig er høje, og du vil få mulighed for både personlig og faglig udvikling. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Har du mod på nye udfordringer, og har du det der skal til at løse denne opgave, så send din ansøgning mærket ”AR-1017” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00. Vi behandler din henvendelse fortroligt, og aftaler et evt. videre forløb med dig inden vi videreformidler din henvendelse. 

Sydbank er blandt landets største banker og har fokus på at være en bank tæt på kunderne. Der finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt.  Sydbanks hovedsæde ligger i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 600 medarbejdere i hovedsædet. Du kan få mere viden om Sydbank på www.sydbank.dk.