Account Managers

  • Overalt
  • Denne stilling er blevet besat

Vores kunde er en nystartet netværks- og sikkerhedspartner, der ønsker at etablere sig som en ambitiøs og nyskabende leverandør af løsninger designet individuelt i samarbejde med kunderne.

Stifteren har mange års erfaring fra branchen, og har allerede en bred indsigt i markedet og et etableret netværk blandt både kunder og leverandører. Kunne du tænke dig at være med fra starten, og har du mod på at deltage i alle de spændende opgaver der er i en virksomhed under opstart? Så er du måske en af de nye medarbejdere vi søger. Virksomheden får domicil i København og Århus.

Du bliver en del af et mindre team som kommer til at arbejde målrettet med salg indenfor Netværk og Sikkerhed. Et team som man ønsker at sammensætte af de bedste folk i branchen – du bliver derfor en del af et ambitiøst hold, hvor det faglige læringsniveau er meget højt. Vi forventer at du – med opbakning fra resten af holdet – kan skabe din egen portefølje af kunder. Fra tidligere sammenlignelige jobs kan du dokumentere en stærk performance. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Derimod ser vi gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du er hjemmevant blandt kunder og tunge specialister, og du har erfaring i at designe og udvikle løsninger der dækker kundernes behov. Vi forventer at du er blandt de skarpeste inden for dit område, og de rammer og vilkår du tilbydes, afspejler naturligvis dette.

På det personlige plan er du dygtig til at etablere, vedligeholde og udvikle relationer, og du evner både at agere på egen hånd og i samarbejde med dine kolleger. Du er en selvstarter med et højt energiniveau, og du er meget resultatorienteret. Du er analytisk og logisk velbegavet, og du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes et spændende og udviklende job i en helt nystartet organisation, hvor den første tid vil bære præg af, at man er i etableringsfase. Du vil i nogen udstrækning selv være med til at præge indholdet i jobbet, og du vil indgå i et samarbejde, hvor alle hjælper alle – også med de lavpraktiske ting. 

Har du mod på nye udfordringer, og har du forudsætningerne for at lykkes i dette job, så send din ansøgning mærket ”AM-0817” til job@comentum.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 73 62 90 00.