Vores primære kompetence er at få mennesker og strategi til at hænge sammen. Comentum sikrer den sammensætning og det niveau i din organisation, der gør, at I kan eksekvere virksomhedens strategi.

Det gør vi med udgangspunkt i netop strategien og ud fra den præmis, at de rigtige mennesker bragt i spil på den rigtige måde og i den rigtige sammenhæng gør hele forskellen.

Den indlevelse, som er nødvendig for at udleve vores præmis, gør sig også gældende i vores relationer til kunderne. Vi tror på langvarige forhold, fordi tid og tillid skaber den indsigt, som er nødvendig for at hjælpe organisationer med at udfolde og udleve deres fulde potentiale. Vi lytter og vi kommunikerer altid direkte og i øjenhøjde, og vi tilfører værdi ved at koble alle vores ydelser til virksomhedens strategi.

Det hele handler om at rekruttere og udvikle ledere og nøglemedarbejdere til virksomhedens strategi i stedet for til den aktuelle situation. At finde morgendagens medarbejdere i dag og bringe dem i spil på den rigtige måde, så både de og virksomheden får opfyldt ambitionerne.

Til vurdering af både personer og teams anvender vi Gordons og Neo-Pirs testpakker, og vi er certificeret i anvendelsen TCI, der anvendes til udvikling af teams.